Wants

Hej Bloggen!

Dette er vel den mest brukte overskrivten etter "Dagens outfit", haha, men jeg er ikke så oppfinnsom eller kreativ atm. Kjedet meg en del nettopp, så sjekket jeg litt rundt på nettet for fine klær, på salg. Haha, jeg er ganske gjerrig, og liker ikke å bruke penger egentlig... Noen av disse plaggene er ganske dyre selv om de er på salg, men om man betaler mye så må man tenke på kvaliteten man invisterer i, om man har råd til å tenke slik da. Haha. Ble ganske mange plagg etterhvert, og jeg elsker hvert eneste av de! Når jeg får lønn, blir nok mange av disse kjøpt! Brukte ganske lang tid på å lage dette, så håper dere setter pris på det.

Nelly 

Heart Jumper her - Metallic Jumper her - Stud Jumper her

Leather Jacket her - Cardigan her - Jacket her

Clutch her - Moschino Wallet her - Messenger Bag her

Wedge her - Oxford Platforms her - Pointy Pumps her

Stud Loafers her - Burgundy Boots her - Oxford Style her

Nastygal

Maxidress her - Sequin Dress her  - Lace Dress her

Metallic Shirt her - Candy Shirt her - Mint Shirt her

Spike Motorjacket her - Faux Fur Coat her - Drape Jacket her

Skull skinnies her - Rose Skinnies her - Sequin Skinnies her

Lita Crown her - Spike Combats her - Spike Oxfords her

Nevernaked

Gold Dress her - Faux Fur Jacket her - Maxidress her

Asos

Mesh Sleeves her - Sequin Sleeves her - Cross Jumper her

Print Jumper her - Cardigan her - Knit Jumper her

Mesh Peplum her - Lace Corset her - T-shirt her

Handler du mye på nettet? Likte du plaggene jeg plukket ut? <3


26 comments

Hair talk

Heihei!

Har tenkt meg til frisøren i nærmeste fremtid, og jeg trenger deres hjelp!! skal jeg ha håret mitt naturlig/lyst, slik som på de første fire bildene, eller skal jeg få mørkt hår?!??! Klarer ikke å bestemme meg!! Er så masse frem og tilbake, eller skal jeg få ombre kanskje? Beklager for de stygge/fjortis/trutemunn bildene, de er gamle...
Huff.. Veldig fjortis bilder.

Hva syns du jeg var finest med; mørkt eller naturlig hårfarge? <3


35 comments

Worth watching

God morgen bloggen!
Lenge siden sist... Jeg har vært syk og hatt nattvakter, så har sovet og jobbet siden sist..

Tenkte å tipse dere om noen serier, dere har sikkert hørt om/sett alle, men om dere ikke har det, så burde dere det! Disse fem er mine favoritter vil jeg si, er ikke helt sikker. Jeg er ganske nerd når det gjelder serier, tror jeg følger med på 20 serier totalt? Heh, veldig mange, i know. Vet ikke hvordan jeg får tid til det... But here u go;

Pretty Little Liars

OMG. Dette er en så sykt bra serie. Den handler om fire venninner som mistet sin beste venninne, Alison, og de prøver å finne ut hvem som drepte henne. Selvfølgelig er det gutteproblemer og svik oppi alt. Samtidig med alt dette blir de truet av en anonym person som vil avsløre alle hemmelighetene deres, og disse hemmelighetene var ting bare Alison visste... Denne serien anbefaler jeg på det sterkeste!

2 Broke Girls

Haha, dette er en komedie. Hver enkelt karakter i denne serien er så morsom og unik på sin egen måte. Den handler om to jenter som er fattige (tittelen sier vel seg selv) og prøver å komme seg videre her i livet. De baker cupcakes og kommer med morsomme kommentarer hele tiden. Om jeg har en dårlig dag, setter jeg meg ned og ser en episode eller to, også er alt i den skjønneste verden igjen. Hahha.

The Lying Game

Denne handler om to tvillinger som ikke visste at de var tvillinger... De ble adoptert bort fra hverandre ved fødsel, og prøver å finne sin biologiske mor. Denne er litt lik Pretty Little Liars, siden de blir truet av en anonym person. De bytter plasser, altså, tar over hverandres liv. De forelsker seg i samme gutt, og derfra blir det gutteproblemer ol. Og de prøver for harde livet og holde på hemmeligheten at de er tvillinger, siden ingen andre vet det...

New Girl

Haha, enda en komedie! Tror jeg liker denne bedre enn 2 Broke Girls. Jess, som er hovedpersonen i serien er latterlig morsom. Den handler om at Jess flytter inn hos tre gutter, og de finner på så mye usaklige ting. Det er helt latterlig, jeg klarer ikke å forklare det engang. Denne MÅ sees!!! 

90210

En typisk jenteserie, med masse drama. Haha, den handler om rike ungdommer som tydeligvis ikke har nok her i livet. De krangler over gutter, penger og festing. Men hele gjengen har et fantastisk vennskap. En veldig morsom og spennende serie.

Gossip Girl

Sist men ikke minst!! Hvem har ikke hørt om Gossip Girl før? Har du ikke sett gossip girl før, burde du. Den handler om rike ungdommer som lever på Upper East Side i New York. De går i fantastiske designer klær, fester og går på privatskoler. Det er VELDIG mye drama, da det er en "gossip girl" som sprer rykter og avslører hemligheter over e-post og en nettside. Anbefales på det sterkeste!!

Ser du på noen av disse seriene? Likte du innlegget og vil du ha et slikt innlegg med andre serier jeg anbefaler? <3


31 comments

Who cares baby, i think i wanna marry you

God morgen bloggen! Tenkte å bli litt personlig og dyp med dere, dele noe om meg selv, dere vet jo ikke navnet mitt stakkarne... Haha. Iallefall, så har jeg verdens mest fantastiske kjæreste. Han er dessverre en sjømann, og er da en måned hjemme og en måned på sjøen. Det er veldig hardt å ikke se hverandre så ofte, men jeg tror det har gjort forholdet vårt sterkere. Siden i begynnelsen av forholdet vårt gikk vi i den fellen man ikke burde som et kjærestepar; vi var bare ilag med hverandre og satt ikke av tid til andre. Og nå er vi blitt mye mer selvstendige, jeg har iallefall blitt det, og vi er ikke så avhengige av hverandre. Selv om vi er med hverandre ca hvert minutt han er hjemme.. Haha. Her kommer noen klissete bilder fra en gang han var hjemme. Er det forresten noen som kjenner igjen denne plassen? Jeg bor inærheten.. Ble veldig personlig nå plutselig.

Har forresten helt dilla på Marry me av Bruno Mars, derfor overskriften. Er nok for ung til å gifte meg enda. HEh. Fant det søteste frieriet på youtube når jeg skulle finne sangen tidligere. Bare seeee!! Åh, dåån

Har du en kjæreste som er sjømann? Isåfall, savner du han? <3


28 comments

Shoegasm

Tenkte å komme med litt sko inspirasjon, i og med bloggnavnet osv..... Elsker absolutt alle disse skone! Ønsker meg hvert eneste par, da jeg ikke eier noen av de. So here you go; 1,2,3 SHOEGASMHar du noen av disse skone? Liker du sko med plattformer i det hele tatt?


16 comments

My pics

Hei igjen!
Siden jeg ikke har gjort noe spennende i dag, og kjeder meg en del akkurat nå, tenkte jeg å dele noen bilder jeg har tatt gjennom årene med dere. Det er helt random bilder av natur og forskjellige ting og tang. Ironisk nok er alle bildene tatt om sommeren som dere kan se nedenfor, jeg tar mest bilder av blomster, solen, havet og himmelen, haha. Tar mest bilder om sommeren fant jeg ut når jeg kikket gjennom facebook albumene mine. Gleder meg til denne sommeren, da blir det mange fler slike! Er litt hobbyfotograf av meg, jeg liker å ta kule bilder. Men jeg har ikke noe bra kamera eller objektiv, såe, de er litt hips om haps.. Her er bildene iallefall..

Hva syns du om bildene? Hvilket likte du best? Personlig er min favoritt det med spindelvev og edderkoppen.

Edit: jeg tar gjerne imot konstruktiv kritikk, eller noen tips <3


29 comments

Makeup all done

Hei bloggen!
Jeg våknet ikke før klokken 3 i dag.. Kom hjem så sent i natt fra jobb. Heia fucka døgnrytme fra nå av!! Men i dag har lillesøsteren min bursdag, og mens jeg ordnet meg til selskap ble det tatt noen bilder. Syns de ble litt kule, mehe, håper dere liker de!  Forresten, den YSL maskaraen jeg viste i innkjøpet i går, den vil jeg absolutt ikke anbefale! Den er tørr, slik maskaraer blir når du har brukt de i lang tid. Samt så begynte den å flake (falle av) etter bare en time... Me no likey! Men her kommer bildene;

Nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden, sitter med et glass cola og ser på dirty dancing!

Hva gjør du denne lørdagskvelden? <3


19 comments

New in

Hello internetfriends!

I dag var jeg på senteret med bestevenninna for å kjøpe bursdagsgave til lillesøsteren min også skulle vi ta oss et cafe besøk. Det var veldig mye salg, og som den gjerringen jeg er (nå røpte jeg masse om hvor jeg bor i landet, heh) måtte jeg jo slå til. Øyenvippene og pudderet er fra Cubus, maskaraen er fra Kicks og resten er Gina Tricot som dere sikkert ser. Haha! Alt fra Gina Tricot kostet bare 15 eller 10 kroner. WHAT!? Her er bilder noen bilder jeg tok kjapt nå nettopp. Beklager for at de er skikkelig rævva, men der var så dårlig lys og jeg har ganske dårlig tid nå. 

Nå skal jeg på jobb, så vi blogges i morgen. 

Hva har du gjort i dag, har du shoppet? (Link meg gjerne til innkjøpsinnlegg om du har et!! Jeg liker å se hva andre kjøper. Er så nyskjerrig på den måten, haha)


30 comments

Bootylishous inspiration

Rompa til en jente må være det mest sexye på kvinnekroppen, i mine øyne. Hva mener du?


7 comments

Lace bra

Whad up world.

Idag har vært en kjedelig dag.. Jeg sov, stod opp og spiste "frokost" (middag) også sitter jeg da her. Tror jeg er nødt å finne meg en hobby, eller en jobb på dagtid iallefall. Kanskje jeg skal begynne å trene igjen? Kanskje jeg skal rydde? Kanskje jeg skal gå på butikken? Kanskje jeg skal ta solarium? Det er mye jeg kanskje kan begynne å gjøre, men er det ting jeg gidder? - Nei.

Hva har du gjort i dag?


17 comments

I wanna go in the army

Success is how high you can bounce when you hit rock bottom.


4 comments

Who am i?


Beklager så mye for kleine trutemunnbilder! Kjedet meg ganske mye her en dag, så jeg sminket halve fjeset mitt.. Spør du meg hvorfor, så spør jeg deg. Jeg syns det var litt kult'aaaaa. Det er litt rart det, at man kan se ut som et helt annet menneske, kjønn eller en annen levende organisme. Bare ved å gjemme seg bak en maske, en maske du blir gjennkjent med, mens uten masken kan du være en helt annen. Det er jo et helvetes styr å måtte ta på seg sminke hver eneste dag, og det må se identisk ut til gårsdagens sminke (om ikke bedre). Hvis du da ikke får det til like bra som sist, ødelegger jo det en ganske stor del av dagen din. For sminken, masken du har på deg er jo deg, og det er en stor del av selvtilliten din - om ikke alt du eier av selvtillit. Man skal dekke til alt, huden skal se plettfri ut, øyenvippene lange så langt øye kan se, kinnbeina skal stå fram, leppene skal vær fyldige og kinnene som røde roser. Alt skal se nartulig ut, selvfølgelig. Men hvor naturlig er det egentlig? Vi lever i et samfunn hvor vi er så opptatt av idealet. Men hva er det egentlig? Hvem bestemmer det? Jo, vi har jo egentlig bestemt oss for at dette er idealene våre, slik vil vi også være. Det er trist synes jeg. At man ikke lengre tør å gå uten sminke, jeg var slik før. Gikk aldri ut døren uten sminke, ikke engang om jeg bare skulle ut med søppelet. Heldigvis har det forandret seg da.

Menmen. Jeg mener da at jeg ikke ser ut som et helt annet individ iallefall...
Hva mener du? Går du uten sminke offentlig?


6 comments

Kim Kardashian?

Hei igjen! Måtte bare dele denne når jeg fant den på youtube. Dette.er.legendarisk. Elsker denne dama her. Så hun hadde mange flere underholdende videoer, så her blir jeg vel sittende. ÅH I LOVE YOU Plis bli vennen min? No stalker. Ain't nobody got time for that............


2 comments

Insta fakeness

Hey team. Siden alle i hele verden med en smart telefon har instagram, tenkte jeg å teste instagram kunnskapene til folk. Ovenfor er ni personlige bilder av meg selv og mine, et av disse bildene har et instagramfilter mens de andre er redigert i et annet program. - vil legge til at jeg som oftest alltid redigerer kontrasten på bildene mine før jeg instagrammer de. Er du faktisk så opphengt i dette redigeringsprogrammet at du ser det med en gang? Eller må du kikke en liten stund?

Kommenter gjerne hvilket bilde du tror jeg har instagrammet! Speak now or forever hold your peace.


7 comments

Welcome to my blog

.


No commentsHello internetfriends!
I'm a 20 year old girl who lives in Norway. Are you scared of heights? If so, this is not the blog for you.

hits